vink Actueel

Lees hieronder alle nieuwsberichten over de wijk Goes-West.

Bouwupdate

Publicatiedatum: 24-08-2021

Locatie 15A/B:
Afgelopen maanden zijn alle woningen aan de Naereboutstraat en de Pasteurstraat opgeleverd. Hiermee zijn de bouwkundige werkzaamheden door Bouwgroep Peters afgerond. In de aankomende periode wordt in opdracht van de gemeente Goes het openbare gebied verder heringericht. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met het einde dit jaar.

Locatie 10D:
Bij de bouw van de zeven levensloopwoningen aan de Jan van Brakelstraat is net voor de bouwvakantie het hoogste punt bereikt. Hierdoor is het casco van de woning gereed. Na de vakantieperiode starten we met het metselwerk en de afbouwwerkzaamheden aan de binnenzijde van de woningen.

Locatie 15B gereed

Publicatiedatum: 17-06-2021

Donderdag 17 juni 2021 zijn de laatste zeven levensloopwoningen aan de Frans Naereboutstraat in Goes-West opgeleverd.

De nieuwbouw van in totaal 15 huurwoningen (Locatie 15b) is hiermee afgerond.

Schilderwerk Goes-west

Publicatiedatum: 17-05-2021

Momenteel worden er schilderwerkzaamheden uitgevoerd aan de woningen in het Noordelijk plandeel van Goes-West. Dit schilderwerk wordt uitgevoerd om de levensduur van het hout aan de woning te verlengen. Het schilderwerk wil niet zeggen dat de herstructurering wordt uitgesteld.

Ondanks dat de start voor de volgende fase nog altijd staat voor 2025, willen we graag dat de wijk er fris en verzorgt uit ziet. Om onnodige houtreparaties -met bijbehorende ongemak voor de bewoner- te voorkomen, kiezen we ervoor om deze schilderbeurt nu uit te voeren.

Rondgang brandgangen Goes-west

Publicatiedatum: 11-05-2021

De afgelopen periode hebben wij samen met buurtbewoners, de wijkagent, gemeente Goes en SMWO ’s avonds een aantal brandgangen in Goes-West bezocht. Bewoners hadden hierom gevraagd omdat er soms overlast wordt ervaren en/of men zich er onveilig voelt.

Tijdens de rondgang hebben we een aantal onoverzichtelijke punten aangetroffen. Waar dat mogelijk was hebben we direct actie ondernomen, maar helaas is niet overal een oplossing voor. De gangen zijn smal en daardoor niet altijd overzichtelijk. Ruimte om deze te verbreden is er helaas niet. We willen bewoners benadrukken dat de situatie onze aandacht heeft en dat we samen met onze partners (o.a. gemeente en politie) op treden als dat nodig is.

Mocht u een gevaarlijke of vervelende situaties aantreffen in de wijk, meld dit dan bij de gemeente Goes of Beveland Wonen.

Bouwupdate Locatie 15

Publicatiedatum: 22-01-2021
 
Aan de Naerebout-, Willem Barentsz-, Heemskerk- en Zuidvlietstraat (Locatie 15) worden momenteel 44 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. Onlangs hebben de woningen het hoogste punt bereikt! De contouren van de woningen zijn daardoor goed zichtbaar.

In de komende periode wordt de buitenzijde van de woningen verder afgewerkt en start de afbouw.

Nieuws ook in wijkkrant

Publicatiedatum: 02-10-2020
 
Het nieuws vanuit Beveland Wonen en gemeente Goes over Goes-West is vanaf nu ook te volgen via de wijkkrant.

De wijkkrant van wijkvereniging Goes-West zal voortaan ook de laatste nieuwtjes vanuit Beveland Wonen en gemeente Goes bevatten. Op een pagina vindt u een overzicht van berichten, de website en andere wetenswaardigheden.

Via de wijkkrant kunnen we u vaker en sneller informeren dan via een nieuwsbrief zoals u in het verleden van ons gewend was.