vink De coronacrisis raakt ons allemaal

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. De afgelopen tijd is ons dagelijks leven op zijn kop gezet. Winkels hanteren een deurbeleid, scholen zijn dicht en groepsvorming is niet toegestaan. Alles is even anders en iedereen merkt de impact van deze crisis. Ondanks deze uitzonderlijke situatie blijven we voor u klaarstaan.

Beveland Wonen volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dat betekent o.a. dat we voorlopig even geen handen geven en voldoende afstand van elkaar houden. Vanaf 25 mei voeren we weer minder urgente reparaties en huisbezoeken uit. Voor u en onze veiligheid gaat dit net een beetje anders als dat u van ons gewend bent, op onderstaande afbeelding kunt u lezen hoe dit nu gaat (klik om te vergoten).

Vanaf maandag 15 juni is ons klantcontactcentrum op werkdagen ook in de middag (m.u.v. vrijdag) weer telefonisch bereikbaarheid. In het begin van de coronacrisis hebben we de keuze gemaakt om ‘s middags alleen voor calamiteiten bereikbaar te zijn. In het kader van verdere versoepelingen wordt dit vanaf 15 juni teruggedraaid. De ontvangstbalie blijft voorlopig nog gesloten voor bezoekers.

Updates/nieuwsberichten:

Meer weten over het coronavirus?

  • Op de website van het RIVM kunt u terecht voor informatie, veelgestelde vragen en het laatste nieuws over het virus.
  • De Rijksoverheid heeft speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking de website Corona.steffi.nl gemaakt. Hier wordt moeilijke informatie over het coronavirus op een eenvoudige manier uitgelegd.