vink Berichten Mail2Pay niet ontvangen

Huurders die niet via automatische incasso hun huur betalen ontvangen maandelijks een betaallink via Mail2Pay. De afgelopen maanden hebben diverse e-mailservers hun beveiliging aangescherpt waardoor deze mails in de SPAM/Ongewenste mailbox terecht kunnen komen. In sommige gevallen komen de mails helemaal niet aan. Hieronder leest u wat u moet doen.

E-mail bedrijven zoals Hotmail, Outlook en Gmail zijn continu bezig om de hoeveelheid spam tegen te houden om je mailbox te beschermen tegen schadelijke berichten. Soms gaan ze daarbij iets rigoureuzer te werk dan ons lief is en dan komt persoonlijke e-mail in je spambox terecht. U kunt dit oplossen door het afzenderadres (noreply@bevelandwonen.nl) toe te voegen aan uw contacten. Op deze manier ziet uw mailbox de mailtjes niet meer als ongewenst. We noemen dit met een moeilijk woord: whitelisten.

Hoe u dit doet is bij ieder e-mailadres anders. Wij adviseren u om dit via Google op te zoeken. Gebruik de volgende zoekopdracht: “Whitelist”+ <naam van uw e-mailserver, bijv. Hotmail>.