vink Kantoorpanden in de verkoop

De twee kantoorpanden van Beveland Wonen gaan per direct in de verkoop. Deze zomer verwacht de corporatie te verhuizen naar het nieuwe kantoor aan de Livingstoneweg in Goes. De kantoren aan het Stationspark 30 in Goes en Van der Biltplein 1 in Heinkenszand komen door de verhuizing leeg te staan en gaan daarom in de verkoop.

Beveland Wonen is op 1 januari 2020 ontstaan uit een fusie tussen RWS Goes en R&B Wonen. In totaal werken er circa 120 mensen bij de corporatie, verspreid over twee kantoren.

Nieuwe kantoor
De werkzaamheden aan het nieuwe kantoor zijn momenteel in volle gang. In het nieuwe kantoor aan de Livingstoneweg 11 in Goes is er straks ruimte voor alle medewerkers. Dit kantoor wordt ook het algemene bezoekadres voor huurders. Naar verwachting wordt het pand deze zomer opgeleverd.

Bestemmingsplan
Het kantoorpand in Goes heeft volgens het bestemmingsplan een kantoorbestemming. Het pand in Heinkenszand heeft een breder bestemmingsplan, namelijk detailhandel en dienstverlening.

Voorwaarden vanuit de woningwet
Naast het bestemmingsplan stelt ook de woningwet een aantal verkoopvoorwaarden. Zo is er toestemming van de autoriteit woningcorporaties nodig en dient de desbetreffende gemeente een positieve zienswijze te geven. Vanwege deze verplichtingen gaat de verkoop in overleg met de gemeente Goes en Borsele.

Geïnteresseerden kunnen voor vragen of meer informatie contact opnemen met Faasse & Fermont makelaars.