vink Welkom bij Beveland Wonen!

RWS partner in wonen en R&B Wonen gaan voortaan samen verder als Beveland Wonen. Momenteel zijn wij alle systemen op elkaar aan het aansluiten. Vanaf dinsdag 7 januari staan we weer voor u klaar. Wat gaat er voor u als huurder veranderen? U leest het hieronder.

– Wat zijn onze contactgegevens?

Bezoekadres
Het algemene bezoekadres van Beveland Wonen is: Stationspark 30, 4462 DZ in Goes. Op werkdagen is ons kantoor van 09.00 – 12.30 uur geopend. ’s Middags is ons kantoor alleen voor afspraken geopend. Het voormalige R&B-kantoor in Heinkenszand is vanaf heden gesloten voor bezoekers.

Telefonische bereikbaarheid
Wij zijn maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur en vrijdag van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op: (0113) 23 16 74. Buiten kantooruren is dit ook het storingsnummer.

(digitale) Post
U kunt ons een bericht sturen door een e-mail te sturen naar: info@bevelandwonen.nl of per post: Beveland Wonen, postbus 158, 4460 AD in Goes.

Financiële gegevens
Uw maandelijkse huurprijs wordt voortaan afgeschreven voor Beveland Wonen. Ons rekeningnummer is: NL77 BNGH 0285 0486 00.

– Wat kunt u van ons verwachten?

Gratis lidmaatschap huurdersverenigingen
Woont u in de gemeente Borsele of Reimerswaal? Dan kunt u gratis lid worden van de HRVB. Woont u in de gemeente Goes, Kapelle of Noord-Beveland? Dan kunt u gratis lid worden van huurdersvereniging De Bevelanden.

Gratis kleine reparaties in of aan uw woning (waaronder glasherstel, riool- en gotenreiniging)
Is er iets kapot in of aan uw woning? Dan kunt u dit online aan ons doorgeven. Kleine reparaties zijn in veel gevallen gratis. Dit geldt ook voor glasherstel en het reinigen van het riool of goten.

Gratis een behangafstomer of aanhangwagen lenen
Lees hier hoe u een behangafstomer of aanhangwagen kunt reserveren.