vink Huur betalen

Huur betalen

Iedere maand betaalt u huur aan Beveland Wonen. Zorg dat het bedrag vóór de eerste van de komende maand op onze rekening staat. De huur voor bijvoorbeeld de maand september moet dus vóór 1 september worden betaald.

U kunt de huur op twee manieren betalen:

  1. Met een doorlopende Automatische incasso
  2. Via Mail2Pay

Doorlopende automatische incasso

Met deze machtiging geeft u ons toestemming om op de eerste dag van de maand uw huur automatisch van uw bankrekening af te schrijven. U heeft dan zelf geen omkijken naar uw huurbetaling! Vul hier het aanvraagformulier voor een doorlopende machtiging in. Wilt u uw machtiging intrekken? Vul dan het formulier intrekken doorlopende machtiging in.

Zorgt u er voor dat er voldoende geld op uw bankrekening staat? Als we het huurbedrag niet kunnen afschrijven ontstaat er alsnog een huurachterstand.

Mail2Pay

Geeft u ons geen automatische machtiging? Dan sturen we u iedere maand per mail een betaallink. U kunt dan gemakkelijk en snel via iDeal uw huur betalen.

Betalingsproblemen

Heeft u een huurachterstand of lukt het u niet om de volledige huur voor de komende maand te betalen? Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op om de mogelijkheid te bespreken voor het treffen van een betalingsregeling.

Rekeningnummer Beveland Wonen

NL77 BNGH 0285 0486 00 t.n.v. Beveland Wonen